Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми коморбідності у клініці внутрішньої медицини» присвячена 100-річчю від Дня народження професора Самсон Олени Іларіонівни, м. Чернівці, 15-16 квітня 2021 р. : [70] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 70
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Клінічний випадок тяжкого перебігу кору у хворого із супутньою гемофілією АМатвіюк, О.Я.; Пришляк, О.Я.; Бойчук, О.П.
2021Активність системи глутатіону при хронічній Епштейн-Барр вірусній інфекції у хворих на синдром подразненого кишечникуЛоскутова, І.В.; Мацюх, Н.В.
2021Зміни гуморальної ланки системного імунітету у жінок з хронічними захворюваннями гепатобіліарної системи при репродуктивних втратах в анамнезіЛоскутова, І.В.; Бічевська, Р.Г.
2021Стан вродженого імунітету при остеоартрозі у хворих на неалкогольний стеатогепатит на фоні хелікобактеріозуЛоскутов, А.Л.
2021Корекція ліпідного спектра крові у хворих на неалкогольний стеатогепатит та цукровий діабет типу 2 залежно від стадії діабетичної хвороби нирокКоцюбійчук, З.Я.
2021Особливості статевого диморфізму в перебігу гострого Q-інфаркту міокарда після коронарного стентуванняКисельов, С.М.; Савченко, Ю.В.
2021Паразитози як коморбідний стан у хворих на акнеКарвацька, Ю.П.
2021Рівень вітаміну D у хворих з синдромом мальабсорбції на тлі хронічної хвороби нирок з метаболічною нефропатієюЗуб, Л.О.; Шкарутяк, А.Є.
2021Системне запалення як фактор взаємного обтяження у хворих на ішемічну хворобу серця у поєднанні з хронічним обструктивним захворюванням легеньЗаремба, Є.Х.; Федечко, М.Й.; Копчак, Л.М.
2021Зміна співвідношення деяких показників антиоксидантної системи після прийому вітаміну Е та селену під впливом фізичного навантаження в осіб з артеріальною гіпертензієюДроник, І.С.; Яворський, О.Г.; Пшик, Р.С.
2021Важливість висвітлення коморбідності ВІЛ-інфекції/СНІДу та патології шкіри при підготовці медичних фахівців різного освітнього рівняДенисенко, О.В.; Денисенко, О.І.; Перепічка, М.П.; Бродовська, Н.Б.
2021Efficacy of treatment in patients with TB and concomitant diabetes mellitusSemianiv, I.O.
2021Prevention of the development of adverse reactions in the treatment of tuberculosis in combination with diabetes mellitusYeremenchuk, I.V.
2021Синдром порушення всмоктування у тонкій кишці у фтизіатріїПідвербецька, О.В.; Тодоріко, Л.Д.
2021Колоректальний рак: епідеміологія та скринінгКвасницька, О.Б.
2021The risk of developing gastropathy in elderly patients in the treatment of osteoarthritisKvasnytska, O.B.; Hrytsiuk, M.O.
2021Antioxidant therapy as an element of pathogenetic correction of hepatorenal dysfunction in patients with chronic hepatitisKvasnytska, O.B.; Pyzhyk, M.A.
2021Корекція синдрому ендогенної інтоксикації у хворих з поєднаним перебігом ішемічної хвороби серця та хронічного холециституТрефаненко, І.В.
2021Визначення поширеності та характеру коморбідного дисбіозу кишківника у хворих на хронічні дерматозиСторожук, М.В.; Денисенко, О.І.
2021Ожиріння як чинник ризику розвитку есенційної артеріальної гіпертензії з урахуванням поліморфізму генів AGTR1 (rs5186) та VDR (rs2228570)Сем’янів, М.М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 70