Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми коморбідності у клініці внутрішньої медицини» присвячена 100-річчю від Дня народження професора Самсон Олени Іларіонівни, м. Чернівці, 15-16 квітня 2021 р. : [70] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 70
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Остеоартроз та коморбідність: особливості метаболізму кісткової тканиниСоколова, І.І.; Федів, О.І.
2021Мелатонін та грелін як «ранні» прогностичні маркери прогресування артеріальної гіпертензії та остеоартрозу у випадку їх коморбідностіСобко, Д.І.; Ілащук, Т.О.
2021Особливості показників пероксидного окиснення ліпідів та антиоксидантної системи у хворих на ревматоїдний артрит з наявністю хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.
2021Phenotypic manifestations of essential arterial hypertension depending on the vitamin D receptor gene polymorphism VDR (rs2228570)Repchuk, Yu.V.
2021Оцінка впливу гальванічного струму на моторику верхніх відділів травного каналу у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу на тлі гіпотиреозуРева, Т.В.; Рева, В.Б.
2021Рівень вітаміну D у хворих з синдромом мальабсорбції на тлі хронічної хвороби нирок з метаболічною нефропатієюШкарутяк, А.Є.
2021Особливості змін морфофункціонального стану еритроцитів у хворих на діабетичну ретинопатію на тлі хронічної хвороби нирокЗуб, Л.С.
2021Рівень вітаміну D у сироватці крові хворих на хронічний панкреатит та хронічне обструктивне захворювання легень з урахуванням поліморфізму Bsml гену рецептора вітаміну DЛазарук, Т.Ю.; Федів, О.І.
2021Рівень сироваткового протеїну Д у хворих із Астма-ХОЗЛ поєднаннямНестеровська, О.А.; Ступницька, Г.Я.; Федів, О.І.
2021Коморбідність тиреоїдної патології і цукрового діабетуЛяшук, Р.П.
2021Окислення ліпідів у хворих на діабетичну нефропатію під впливом аторвастатинівКушнір, Л.Д.; Вівсяник, В.В.; Буздуган, І.О.
2021Роль коморбідної ендокринної патології в обтяженні клінічного перебігу коростиДенисенко, О.І.; Гаєвська, М.Ю.; Денисенко, О.В.
2021Порівняльна характеристика показників ендотеліальної дисфункції та порушень ліпідного обміну у пацієнтів з ІХС на тлі ЦД 2-го типуГоревич, С.С.; Ілащук, Т.О.
2021Estimation of the influence of differentiated therapy on the state of eicosanoids in patients with chronic obstructive pulmonary disease combined with coronary heart diseaseShuper, V.A.; Shuper, S.V.; Husak, V.V.
2021Особливості мікробіоти кишечнику за умов метаболічного синдромуПіддубна, А.А.
2021Неврологічні прояви гіпотиреозуПавлович, Л.Б.
2021Хронічний вірусний гепатит С та цукровий діабет 2 типу: що нового?Паліброда, Н.М.
2021Гіперурикемія у пацієнтів з псоріатичним артритомОліник, О.Ю.; Телекі, Я.М.
2021Особливості кальцій-фосфорного гомеостазу в динаміці розвитку експериментального цукрового діабетуОленович, О.А.
2021Критерії прогнозу та виникнення супутньої патології нирок у хворих на ревматоїдний артритКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Руснак, І.Т.; Кулачек, Я.В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 70