Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми коморбідності у клініці внутрішньої медицини» присвячена 100-річчю від Дня народження професора Самсон Олени Іларіонівни, м. Чернівці, 15-16 квітня 2021 р. : [70] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 70
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Залежність параметрів антитиреоїдного імунітету від рівня лептину в крові у хворих на цукровий діабет 2-го типуАбрамова, Н.О.; Станкова, Н.І.
2021Постковідний синдром з погляду імунолога та психологаЯкубовська, І.О.; Міщиха, Л.П.; Курилів, Г.М.
2021Епідеміологічна характеристика раку стравоходу в Дніпропетровській областіЩербиніна, М.Б.; Соловйова, Н.Є.
2021Метаболічні наслідки гістеректомії в жінок репродуктивного вікуЩербина, М.О.; Скорбач, О.І.
2021Вплив неспецифічних запальних захворювань органів дихання на стан тканин пародонта у дітейШило, М.М.
2021Коморбідність латентного автоімунного діабету дорослих і метаболічного синдромуЦарик, І.О.; Пашковська, Н.В.
2021Modern possibilities targeting the renin-angiotensin- aldosterone system blockade in patients with chronic heart failure: focus on valsartanKhaniukov, O.O.; Smolianova, O.V.
2021Експериментальні моделі для вивчення патогенетичних аспектів фармакологічної корекції коморбідної патологіїФіліпець, Н.Д.; Філіпець, О.О.
2021Системне запалення у патогенезі синдрому подразнення кишківника, поєднаного із ожиріннямБілоока, Ю.В.
2021Vitamins B1 and B12 deficiency as a predictor of tuberculosis severity and peripheral nervous system damageShevchenko, O.S.; Shvets, O.M.
2021Dependence of life quality on liver function in pulmonary tuberculosis patientsShevchenko, O.S.; Pohorielova, O.O.
2021Альдостерон, як маркер несприятливого перебігу туберкульозуШевченко, О.С.; Овчаренко, І.А.; Говардовська, О.О.
2021Зміни показників С-реактивного білка та фактора некрозу пухлин-альфа у хворих на хронічний панкреатит, поєднаний з ожирінням та цукровим діабетом типу 2Ферфецька, К.В.; Піц, Л.О.; Стефанюк, Є.С.; Бабій, Ю.Є.
2021Оксалова кислота сироватки та інтенсивність оксидативних процесів у хворих, які лікуються діалізною нирковою замісною терапієюСтепанова, Н.; Король, Л.
2021Роль макро- та мікроелементів у динаміці коморбідної патології: хронічного панкреатиту та гіпертонічної хворобиПрилипко, Л.Б.
2021Оптимізація дози діуретиків у антигіпертензивному лікуванні хворих на есенційну гіпертензію II стадії поєднану з цукровим діабетом II типуПлеш, І.А.
2021Визначення частоти та характеру коморбідних захворювань гепатобіліарної системи у хворих на розацеаПерепічка, М.П.; Коба, В.І.
2021Значення синдрому ендогенної інтоксикації при червоному плоскому лишаю у хворих на синдром роздратованого кишечникуОсипенко, С.І.
2021Оцінка впливу ранолазину на показники функції зовнішнього дихання у хворих на хронічний коронарний синдром, хронічне обструктивне захворювання легень та ожирінняНеміш, І.Л.; Ступницька, Г.Я.; Федів, О.І.
2021Прогнозування перебігу ішемічної хвороби серця на тлі супутньої анемії за даними однорічного спостереженняМихайловська, Н.С.; Коновалова, М.О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 70