Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми коморбідності у клініці внутрішньої медицини» присвячена 100-річчю від Дня народження професора Самсон Олени Іларіонівни, м. Чернівці, 15-16 квітня 2021 р. : [70] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 70
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Залежність параметрів антитиреоїдного імунітету від рівня лептину в крові у хворих на цукровий діабет 2-го типуАбрамова, Н.О.; Станкова, Н.І.
2021Постковідний синдром з погляду імунолога та психологаЯкубовська, І.О.; Міщиха, Л.П.; Курилів, Г.М.
2021Епідеміологічна характеристика раку стравоходу в Дніпропетровській областіЩербиніна, М.Б.; Соловйова, Н.Є.
2021Метаболічні наслідки гістеректомії в жінок репродуктивного вікуЩербина, М.О.; Скорбач, О.І.
2021Вплив неспецифічних запальних захворювань органів дихання на стан тканин пародонта у дітейШило, М.М.
2021Коморбідність латентного автоімунного діабету дорослих і метаболічного синдромуЦарик, І.О.; Пашковська, Н.В.
2021Modern possibilities targeting the renin-angiotensin- aldosterone system blockade in patients with chronic heart failure: focus on valsartanKhaniukov, O.O.; Smolianova, O.V.
2021Експериментальні моделі для вивчення патогенетичних аспектів фармакологічної корекції коморбідної патологіїФіліпець, Н.Д.; Філіпець, О.О.
2021Системне запалення у патогенезі синдрому подразнення кишківника, поєднаного із ожиріннямБілоока, Ю.В.
2021Vitamins B1 and B12 deficiency as a predictor of tuberculosis severity and peripheral nervous system damageShevchenko, O.S.; Shvets, O.M.
2021Dependence of life quality on liver function in pulmonary tuberculosis patientsShevchenko, O.S.; Pohorielova, O.O.
2021Альдостерон, як маркер несприятливого перебігу туберкульозуШевченко, О.С.; Овчаренко, І.А.; Говардовська, О.О.
2021Зміни показників С-реактивного білка та фактора некрозу пухлин-альфа у хворих на хронічний панкреатит, поєднаний з ожирінням та цукровим діабетом типу 2Ферфецька, К.В.; Піц, Л.О.; Стефанюк, Є.С.; Бабій, Ю.Є.
2021Оксалова кислота сироватки та інтенсивність оксидативних процесів у хворих, які лікуються діалізною нирковою замісною терапієюСтепанова, Н.; Король, Л.
2021Роль макро- та мікроелементів у динаміці коморбідної патології: хронічного панкреатиту та гіпертонічної хворобиПрилипко, Л.Б.
2021Оптимізація дози діуретиків у антигіпертензивному лікуванні хворих на есенційну гіпертензію II стадії поєднану з цукровим діабетом II типуПлеш, І.А.
2021Визначення частоти та характеру коморбідних захворювань гепатобіліарної системи у хворих на розацеаПерепічка, М.П.; Коба, В.І.
2021Значення синдрому ендогенної інтоксикації при червоному плоскому лишаю у хворих на синдром роздратованого кишечникуОсипенко, С.І.
2021Оцінка впливу ранолазину на показники функції зовнішнього дихання у хворих на хронічний коронарний синдром, хронічне обструктивне захворювання легень та ожирінняНеміш, І.Л.; Ступницька, Г.Я.; Федів, О.І.
2021Прогнозування перебігу ішемічної хвороби серця на тлі супутньої анемії за даними однорічного спостереженняМихайловська, Н.С.; Коновалова, М.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 70