Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530
Название: Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів
Авторы: Патрабой, В.В.
Ротар, Д.В.
Ключевые слова: продукти харчування
протимікробні засоби
мікроорганізми
антибіотикорезистентність
Дата публикации: 2014
Издательство: Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72)
Библиографическое описание: БДМУ
Краткий осмотр (реферат): У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Файлы этого ресурса:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf134.2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.