Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530| Title: | Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів |
| Authors: | Патрабой, В.В. Ротар, Д.В. |
| Keywords: | продукти харчування протимікробні засоби мікроорганізми антибіотикорезистентність |
| Issue Date: | 2014 |
| Publisher: | Буковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72) |
| Citation: | БДМУ |
| Abstract: | У статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530 |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
