Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрабой, В.В.-
dc.contributor.authorРотар, Д.В.-
dc.date.accessioned2015-10-15T09:59:49Z-
dc.date.available2015-10-15T09:59:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБДМУru_RU
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9530-
dc.description.abstractУ статті обговорені основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров я. Основний наголос зроблений на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів.ru_RU
dc.publisherБуковинський медичний вісник. - 2014.- Т. 18. - № 4 (72)ru_RU
dc.subjectпродукти харчуванняru_RU
dc.subjectпротимікробні засобиru_RU
dc.subjectмікроорганізмиru_RU
dc.subjectантибіотикорезистентністьru_RU
dc.titleПротимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмівru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf134.2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.