Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [73] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 73
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Ревматоїдний артрит та пієлонефрит: характеристика факторів прогнозування їх маніфестаційКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Кулачек, Я.В.
2016Синдром ендогенної інтоксикації у хворих на цироз печінки та перспективи фармакологічної корекціїКвасницька, О.Б.
2016Больовий синдром у повсякденній практиці лікаряКаушанська, О.В.; Каньовська, Л.В.
2016Коморбідний перебіг ХОЗЛ та ІХС: механізми розвитку взаємообтяженняКаньовська, Л.В.; Каушанська, О.В.; Ткач, Є.П.
2016Артеріальна гіпертензія і ожиріння: сучасні підходи до лікуванняКазанцева, Т.В.; Білецький, С.В.; Петринич, О.А.
2016Вплив призначеного лікування на віддалений прогноз у пацієнтів зі стабільною стенокардієюІлащук, Т.О.; Широкова, С.В.
2016Зміни артеріального тиску за умов дії стрес-факторів у пацієнтів зі стабільною стенокардією на тлі метаболічного синдромуІлащук, Т.О.; Ковалик, О.В.
2016Використання власного програмного забезпечення для кількісної оцінки змін сегмента ST на рутинній електрокардіограміІванчук, П.Р.
2016Особливості перебігу хронічної хвороби нирок у хворих на ішемічну хворобу серцяЗуб, Л.О.; Попадюк, І.М.; Морля, М.Ф.
2016Рання діагностика ураження гломерулярного відділу нирок у хворих на реактивний артрит та хронічний пієлонефритЗалявська, О.В.; Гайдичук, В.С.
2016Катехоламіндепонувальна здатність еритроцитів у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та хронічний некаменевий холециститДудка, Т.В.; Хухліна, О.С.; Дудка, І.В.; Андрусяк, О.В.
2016Порушення протиоксидантного захисту за умов коморбідного перебігу гастроезофагеальної рефлюксної хвороби та хронічного обструктивного захворювання легеньДудка, І.В.; Хухліна, О.С.; Дудка, Т.В.
2016Зміни показників фібринолітичної та протеолітичної активності у хворих на хронічні форми ішемічної хвороби серця та гастроезофагальну рефлюксну хворобуДрозд, В.Ю.
2016Віддалені результати комплексного лікування фітопрепаратом «Уронефрон» хворих на подагруДоголіч, О.І.
2016Фактори ризику та їх вплив на прогноз хворих на артеріальну гіпертензію згідно реєстру малих міст Чернівецької областіГречко, С.І.
2016Стан фібринолітичної системи крові при хронічному холециститі у хворих на ішемічну хворобу серцяГорбатюк, І.Б.
2016Хронічний панкреатит за коморбідності з ішемічною хворобою серця: сучасні терапевтичні підходиГонцарюк, Д.О.; Федів, О.І.
2016Можливості підходів до лікування хворих на остеоартроз із коморбідною кардіоваскулярною патологієюГлубоченко, О.В.
2016Нейрогуморальний вплив артеріальної гіпертензії на гострий інфаркт міокарда – патогенетичні взаємодії ремоделювання серцяГінгуляк, О.М.; Гулага, О.І.
2016Сучасні підходи до виникнення і прогресування уражень нирок у хворих на цукровий діабет II типуГараздюк, І.В.; Гараздюк, О.І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 73