Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [73] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 73
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Зв’язок делеційного поліморфізму генів GSTT1 та GSTM1 із параметрами про- й антиоксидантної систем крові у хворих із неалкогольною жировою хворобою печінкиПрисяжнюк, В.П.
2016Фібринолітична активність у хворих на ішемічну хворобу серцяПолянська, О.С.
2016Якість життя у пацієнтів зі стабільною стенокардією та фібриляцією передсердьПоліщук, О.Ю.
2016Комплексна оцінка судинного тонусу у хворих на ЕГ II стадіїПлеш, І.А.; Гайдич, Л.І.
2016Можливості профілактики інсульту у хворих на гіпертонічну хворобу шляхом застосування S-амлодипіну та його комбінації з лізиноприломПетринич, О.А.; Білецький, С.В.; Казанцева, Т.В.
2016Застосування ітоприду гідрохлориду та альфа-ліпоєвої кислоти у пацієнтів з метаболічним синдромомПаліброда, Н.М.
2016Якість життя хворих на ішемічну хворобу серця та цукровий діабет 2-го типу з супутньою анемією різного ступеня тяжкостіПавлюкович, Н.Д.
2016Хемокіни – маркери прогресування виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з цукровим діабетомОліник, О.Ю.
2016Роль дисфункції ендотелію в прогресуванні хронічної серцевої недостатності різної етіології у хворих на цироз печінки невірусного походженняОлексюк, С.І.; Федів, О.І.
2016Прихильність пацієнтів та ефективність застосування комбінованого засобу дуплекор у пацієнтів із артеріальною гіпертензієюОкіпняк, І.В.
2016Трансформуючий фактор росту-бета як показник прогресуючого перебігу хронічної хвороби нирок з наявністю артеріальної гіпертензіїНовиченко, С.Д.; Зуб, Л.О.
2016Тиреотоксикоз та синдром подразненого кишечнику: віддалені результати лікуванняМоскалюк, І.І.; Федів, О.І.
2016Особливості мікробіоценозу кишечника і якість життя хворих на ревматоїдний артритМікулець, Л.В.; Захарчук, Т.В.; Гончар, Л.В.
2016Циркадіанні ритми показників необмеженого протеолізу у хворих на ревматоїдний артритМікулець, Л.В.
2016Десинхроноз як складова сучасного способу життя – фактор ризику розвитку і прогресії вік-асоційованої патологіїМикитюк, О.П.
2016Застосування комплексу засобів гепадифу, езетімібу та фозиноприлу сприяє покращенню печінкового кровообігу та гемостазу у хворих на НАСГ з ГХ II ступеня та ожиріннямМандрик, О.Є.; Дрозд, В.Ю.
2016Частота носійства вірусу гепатиту С у хворих на бронхіальну астму та хронічне обструктивне захворювання легеньМалкович, Н.М.; Микитюк, О.П.
2016Ефективність застосування трансназального препарату «Назоферон» та інгаляційного засобу «АКК» в профілактиці вірусіндукованих загострень бронхіальної астми та хронічного обструктивного захворювання легеньМалкович, Н.М.
2016Корекція гіперліпідемії хворих на цукровий діабет з супутнім стеатогепатозомЛукашевич, І.В.; Юрнюк, С.В.
2016Лікування проявів сладж-феномену у хворих на хронічний холециститЛукашевич, І.В.; Харина, П.П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 73