Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [73] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 73 of 73
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Використання гриндели розчепіреної (grindela squarrosa) у хворих на хронічний гастродуоденіт зі супутнім некалькульозним холециститомГайдуков, В.А.
2016Динаміка параметрів про- і антиоксидантної систем крові у хворих на остеоартроз в контексті вікових коморбідних процесівВолошина, Л.О.
2016Аналіз впровадження «Стратегії Всесвітньої організації охорони здоров’я в галузі народної медицини 2014-2023 рр.» в систему охорони здоров’я УкраїниВолошин, О.І.; Сенюк, Б.П.; Малкович, Н.М.; Васюк, В.Л.
2016Синдром подразненого кишечника: шляхи корекції дисбіозуВасюк, В.Л.
2016Сучасні підходи прогнозування серцево-судинних ускладнень у хворих на ревматоїдний артрит асоційованого з абдомінальним ожирінням, цукровим діабетом типу 2 та артеріальною гіпертензієюБукач, О.П.; Федів, О.І.
2016Шляхи оптимізації терапії хронічної серцевої недостатності у пацієнтів із фібриляцією передсердьБобкович, К.О.; Кардаш, Г.Я.; Бойко, Б.В.
2016Вплив комбінованого препарату кардіофіт на реологічні властивості крові у хворих із хронічною серцевою недостатністю та хронічним некаменевим холециститомБобкович, К.О.; Кардаш, А.В.
2016Стан ліпідного метаболізму та пероксидне окиснення ліпідів у хворих на гіпертонічну хворобу поєднану з хронічним обструктивним захворюванням легеньБілецький, С.В.; Бойко, В.В.; Сумарюк, М.П.; Петринич, О.А.; Казанцева, Т.В.
2016Вплив статинів на показники ліпідного спектра крові та рівні бета-2-мікроглобуліну крові та сечі у хворих на діабетичну нефропатію з супутнім ожирінням у комплексному лікуванніБерезова, М.С.; Акентьєв, С.О.
2016Лабораторна діагностика в нефрології: стандартизація і проблеми якості дослідженьБезрук, Т.О.; Безрук, В.В.
2016Фітотерапевтична корекція вегетативної дисфункціїБачук-Понич, Н.В.
2016Стан протеолітичної активності плазми крові у хворих на хронічний некаменевий холецистит залежно від типу супровідної соматоформної вегетативної дисфункціїАнтонів, А.А.
2016Особливості ремоделювання міокарда залежно від виду фізичного навантаженняАмеліна, Т.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 73 of 73