Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [73] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 73
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Використання лазеротерапії та факовіту в лікуванні осіб, хворих на бронхіальну астмуШумко, Г.І.
2016Ліпідний спектр крові у хворих на остеоартроз, первинну гіпертензію та за їх поєднанняШвець, Н.В.
2016Функціональний стан нирок та окремі показники виживання, визначені за SEATTLE HEART FAILURE MODEL, за різних патернів ремоделювання лівого шлуночка у пацієнтів з артеріальною гіпертензією та ішемічною хворобою серцяЧурсіна, Т.Я.
2016Динаміка показників про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2016Особливості коморбідного перебігу хронічного панкреатиту та хронічного обструктивного захворювання легеньХухліна, О.С.; Урсул, О.О.; Войткевич, Ю.І.
2016Дисциркуляторна енцефалопатія в практиці сімейного лікаряХребтій, Г.І.
2016Фармакологічна корекція порушень протиоксидантного гомеостазу у хворих на ерозивну форму гастроезофагеальної рефлюксної хвороби у поєднанні з цукровим діабетом типу 2Федів, О.І.; Коханюк, Ю.В.
2016Медикаментозна корекція дисбалансу обміну ліпідів у хворих похилого віку з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Воєвідка, О.С.
2016Оксидативний стрес, порушення протеолітичної активності плазми як прояв системного малоінтенсивного запалення у хворих на хронічне обструктивне захворювання легеньТелекі, Я.М.
2016Досвід створення програмного забезпечення діагностики змін зубця т, сегмента ST, ВСР та дисперсії QTТащук, В.К.
2016Показники обміну ліпідів під впливом гемодинаміки у хворих на артеріальну гіпертензію у поєднанні з ожирінням залежно від поліморфізму генівСоколенко, А.А.
2016Зміни показників тригліцеридів у хворих на неалкогольний стеатогепатит із гіпертонічною хворобою II стадії та ожиріннямСмандич, B.C.; Мандрик, О.Є.
2016Low cardiac output predicts development of hepatorenal syndrome and survival in patients with alcoholic liver cirrhosisSlyvka, N.O.; Virstiuk, N.G.; Plesh, I.A.; Gaidukov, V.A.
2016Вплив пробіотиків на ліпідний спектр крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки у поєднані з артеріальною гіпертензією цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.; Федів, О.І.; Гараздюк, І.В.
2016Загальний коагуляційний потенціал крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної із артеріальною гіпертензією і цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.; Федів, О.І.
2016Асоціація поліморфізму генів АСЕ (І/D) ТА ENOS (894G>T) із системною запальною відповіддю, дисфункцією ендотелію у хворих на гострий інфаркт міокарда, зміни під впливом лікуванняСидорчук, Л.П.; Урсуляк, Ю.В.; Яринич, Ю.М.; Соколенко, А.А.
2016Вплив препарату “Гепаназе” на моторну функцію жовчного міхура у хворих на хронічний холециститСенюк, Б.П.; Борейко, Л.Д.; Юрнюк, C.В.
2016Physical activity as factor for the emergence diseases, recommendationsRusnak, І.Т.
2016Роль показників перекисного окиснення ліпідів та антиоксидантної системи крові у розвитку уражень нирок хворих на ревматоїдний артритРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
2016Патогенетичні аспекти розвитку гастроезофагеальної рефлюксної хвороби у хворих на гіпотиреозРева, Т.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 73