Науково-практична конференція "Актуальні питання внутрішньої медицини" м. Чернівці, 21-22 квітня 2011р. : [76] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

На науково-практичної конференції «Актуальні питання внутрішньої медицини» представлені публікації присвячені актуальним проблемам гастроентерології, кардіології, нефрології, пульмонології, ревматології. Захід проходив в м.Чернівці, 21-22 квітня 2011 р. на базі БДМУ.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 76
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Лікування діабетичної гепатопатії із застосуванням есенціальних фосфоліпідівПавлович, Л.Б.; Маслянко, В.А.; Білоус, І.І.; Спащук, Н.С.
2011Проліферативна функція ендотелію у хворих на гіпертонічну хворобу при поєднаному перебігу з ішемічною хворобою серцяШорікова, Д.В.; Шоріков, Є.І.; Довганюк, Н.І.; Каньовська, Л.В.
2011Тютюновий дим як предиктор розвитку бронхоконстрикції у підлітків, хворих на бронхіальну астмуШахова, О.О.
2011Роль дисфункції ендотелію у розвитку та прогресуванні портальної гіпертензії у хворих на неалкогольний стеатогепатит та гіпертонічну хворобуХухліна, О.С.; Мандрик, О.Є.
2011Стан оксидантно-протиоксидантного гомеостазу у хворих на бронхіальну астму та хронічний некаменевий холециститХухліна, О.С.; Дудка, Т.В.
2011Дослідження впливу мосаприду та урсохолу на стан скорочувальної функції жовчного міхура та ступінь літогенності жовчі у хворих з метаболічним синдромомХухліна, О.С.; Горбатюк, І.Б.
2011Особливості функціонального стану вегетативної нервової системи у хворих на нейроциркуляторну дистонію з супровідним хронічним некаменевим холециститомХухліна, О.С.; Антонів, А.А.
2011Особливості поєднаного перебігу ішемічної хвороби серця та хронічного некаменевого холециститу у хворих старших вікових групТрефаненко, І.В.; Павлюкович, Н.Д.; Ткач, Є.П.; Руснак-Каушанська, О.В.
2011Цитокінова регуляція при запальних процесах у легенях різного генезуТодоріко, Л.Д.; Мигайлюк, Л.Д.
2011Динаміка епідемічної ситуації з туберкульозу на Буковині за 1994-2010 рокиТодоріко, Л.Д.; Квасницький, Б.І.; Єременчук, І.В.
2011Ішемічна хвороба серця та метаболічний синдром: особливості гемодинамікиТащук, В.К.; Турубарова-Леунова, Н.А.; Ілащук, Т.О.; Малишевська, І.В.; Леунов, В.В.
2011Диференційована електрокардіографія в діагностиці гіпертрофії лівого шлуночка у хворих на ішемічну хворобу серця з артеріальною гіпертензієюРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.; Іванчук, П.Р.; Кутайні, Абдуль Рахман
2011Особливості перебігу непсихотичних психічних розладів у хворих з гастритами та виразковою хворобою шлунка та дванадцятипалої кишкиРусіна, С.М.; Деркач, В.Г.; Русіна, Р.А.
2011Роль пребіотичної терапії у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень старшої вікової категоріїРихліцька, К.В.
2011Ендотеліальна дисфункція при ішемічній хворобі серця в поєднанні з супутньою патологієюПолянська, О.С.; Амеліна, Т.М.
2011Досвід застосування урохолу в комплексній терапії хворих на подагруПішак, О.В.; Арич, Г.І.; Сплавський, О.І.
2011Вплив мембраностабілізувальної терапії на показники коагуляційного гемостазу у хворих на цукровий діабетПашковська, Н.В.; Кривич, В.О.
2011Лікування порушень мікробіоценозу товстої кишки у хворих на цукровий діабет типу 2Маслянко, В.А.; Павлович, Л.Б.; Білоус, І.І.; Леонова, М.О.
2011Клінічно-епідеміологічні показники зменшення активності нейтрофільних гранулоцитів крові у школярів, хворих на бронхіальну астму, при використанні нуклеїнату в комплексі базисної терапіїМарусик, У.І.; Безруков, Л.О.; Колоскова, О.К.
2011Гіперсприйнятливість бронхів до гістаміну при тяжкій бронхіальній астмі у школярів та її діагностична рольЛотоцька, О.Є.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 76