Науково-практична конференція "Актуальні питання внутрішньої медицини" м. Чернівці, 21-22 квітня 2011р. : [76] Collection home page

На науково-практичної конференції «Актуальні питання внутрішньої медицини» представлені публікації присвячені актуальним проблемам гастроентерології, кардіології, нефрології, пульмонології, ревматології. Захід проходив в м.Чернівці, 21-22 квітня 2011 р. на базі БДМУ.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 76
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Лікування діабетичної гепатопатії із застосуванням есенціальних фосфоліпідівПавлович, Л.Б.; Маслянко, В.А.; Білоус, І.І.; Спащук, Н.С.
2011Проліферативна функція ендотелію у хворих на гіпертонічну хворобу при поєднаному перебігу з ішемічною хворобою серцяШорікова, Д.В.; Шоріков, Є.І.; Довганюк, Н.І.; Каньовська, Л.В.
2011Тютюновий дим як предиктор розвитку бронхоконстрикції у підлітків, хворих на бронхіальну астмуШахова, О.О.
2011Роль дисфункції ендотелію у розвитку та прогресуванні портальної гіпертензії у хворих на неалкогольний стеатогепатит та гіпертонічну хворобуХухліна, О.С.; Мандрик, О.Є.
2011Стан оксидантно-протиоксидантного гомеостазу у хворих на бронхіальну астму та хронічний некаменевий холециститХухліна, О.С.; Дудка, Т.В.
2011Дослідження впливу мосаприду та урсохолу на стан скорочувальної функції жовчного міхура та ступінь літогенності жовчі у хворих з метаболічним синдромомХухліна, О.С.; Горбатюк, І.Б.
2011Особливості функціонального стану вегетативної нервової системи у хворих на нейроциркуляторну дистонію з супровідним хронічним некаменевим холециститомХухліна, О.С.; Антонів, А.А.
2011Особливості поєднаного перебігу ішемічної хвороби серця та хронічного некаменевого холециститу у хворих старших вікових групТрефаненко, І.В.; Павлюкович, Н.Д.; Ткач, Є.П.; Руснак-Каушанська, О.В.
2011Цитокінова регуляція при запальних процесах у легенях різного генезуТодоріко, Л.Д.; Мигайлюк, Л.Д.
2011Динаміка епідемічної ситуації з туберкульозу на Буковині за 1994-2010 рокиТодоріко, Л.Д.; Квасницький, Б.І.; Єременчук, І.В.
2011Ішемічна хвороба серця та метаболічний синдром: особливості гемодинамікиТащук, В.К.; Турубарова-Леунова, Н.А.; Ілащук, Т.О.; Малишевська, І.В.; Леунов, В.В.
2011Диференційована електрокардіографія в діагностиці гіпертрофії лівого шлуночка у хворих на ішемічну хворобу серця з артеріальною гіпертензієюРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.; Іванчук, П.Р.; Кутайні, Абдуль Рахман
2011Особливості перебігу непсихотичних психічних розладів у хворих з гастритами та виразковою хворобою шлунка та дванадцятипалої кишкиРусіна, С.М.; Деркач, В.Г.; Русіна, Р.А.
2011Роль пребіотичної терапії у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень старшої вікової категоріїРихліцька, К.В.
2011Ендотеліальна дисфункція при ішемічній хворобі серця в поєднанні з супутньою патологієюПолянська, О.С.; Амеліна, Т.М.
2011Досвід застосування урохолу в комплексній терапії хворих на подагруПішак, О.В.; Арич, Г.І.; Сплавський, О.І.
2011Вплив мембраностабілізувальної терапії на показники коагуляційного гемостазу у хворих на цукровий діабетПашковська, Н.В.; Кривич, В.О.
2011Лікування порушень мікробіоценозу товстої кишки у хворих на цукровий діабет типу 2Маслянко, В.А.; Павлович, Л.Б.; Білоус, І.І.; Леонова, М.О.
2011Клінічно-епідеміологічні показники зменшення активності нейтрофільних гранулоцитів крові у школярів, хворих на бронхіальну астму, при використанні нуклеїнату в комплексі базисної терапіїМарусик, У.І.; Безруков, Л.О.; Колоскова, О.К.
2011Гіперсприйнятливість бронхів до гістаміну при тяжкій бронхіальній астмі у школярів та її діагностична рольЛотоцька, О.Є.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 76