Науково-практична конференція "Вікові аспекти схильності організму до шкідливого впливу ксенобіотиків", 18-19 вересня 2008 р., м.Чернівці : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2008Перебіг гепато-ренального синдрому за умов токсичного впливу гострої гемічної гіпоксії під дією препарату GA-40Попович, Г.Б.
2008Показники активності запалення в конденсаті видихуваного повітря в дітей з тяжкою бронхіальною астмою залежно від місця проживанняВоротняк, Т.М.; Білоус, В.В.; Білоус, В.І.; Донська, Т.В.
2008Вплив умов проживання на показники артеріального тиску дошкільниківСтринадко, М.М.; Гамаль, М.В.
2008Характеристика змін видового складу та популяційного рівня мікрофлори вмісту порожнини товстої кишки у хворих на лакунарну ангінуМарусик, Г.П.; Сидорчук, І.Й.
2008Дисбіотичні зміни мікрофлори слизової оболонки лімфоїдних скупчень, асоційованих із слизовою оболонкою ротоглотки у хворих на лакунарну ангінуМарусик, Г.П.; Сидорчук, І.Й.
2008Мікроекологія вмісту слизової оболонки піднебінних мигдаликів у хворих на фолікулярну та катаральну ангіниМарусик, Г.П.
2008Особливості використання прогестинів у жінок пізнього репродуктивного вікуКравченко, О.В.
2008Показники клініко-епідемічного ризику несприятливого перебігу гострого токсикозу у дітейКолюбакіна, Л.В.
2008Відповідь волюморегулюючої функції нирок на збільшення об'єму позаклітинної рідини у хворих похилого та старечого віку із гіперплазією передміхурової залозиКокалко, М.М.; Коновчук, В.М.; Проданчук, Г.М.
2008Пізнавальний розвиток дітей з різних за екологічними характеристиками зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Людмила Василівна
2008Мікроекологія порожнини товстої кишки у хворих на хронічний уретритСидорчук, Л.І.
2008Характеристика мікробіоти секрету простати у хворих на хронічний простатитСидорчук, Л.І.
2008Мікроекологія виділень з уретри у хворих на хронічний уретритСидорчук, Л.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13