Науково-практична конференція "Вікові аспекти схильності організму до шкідливого впливу ксенобіотиків", 18-19 вересня 2008 р., м.Чернівці : [13] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2008Перебіг гепато-ренального синдрому за умов токсичного впливу гострої гемічної гіпоксії під дією препарату GA-40Попович, Г.Б.
2008Показники активності запалення в конденсаті видихуваного повітря в дітей з тяжкою бронхіальною астмою залежно від місця проживанняВоротняк, Т.М.; Білоус, В.В.; Білоус, В.І.; Донська, Т.В.
2008Вплив умов проживання на показники артеріального тиску дошкільниківСтринадко, М.М.; Гамаль, М.В.
2008Характеристика змін видового складу та популяційного рівня мікрофлори вмісту порожнини товстої кишки у хворих на лакунарну ангінуМарусик, Г.П.; Сидорчук, І.Й.
2008Дисбіотичні зміни мікрофлори слизової оболонки лімфоїдних скупчень, асоційованих із слизовою оболонкою ротоглотки у хворих на лакунарну ангінуМарусик, Г.П.; Сидорчук, І.Й.
2008Мікроекологія вмісту слизової оболонки піднебінних мигдаликів у хворих на фолікулярну та катаральну ангіниМарусик, Г.П.
2008Особливості використання прогестинів у жінок пізнього репродуктивного вікуКравченко, О.В.
2008Показники клініко-епідемічного ризику несприятливого перебігу гострого токсикозу у дітейКолюбакіна, Л.В.
2008Відповідь волюморегулюючої функції нирок на збільшення об'єму позаклітинної рідини у хворих похилого та старечого віку із гіперплазією передміхурової залозиКокалко, М.М.; Коновчук, В.М.; Проданчук, Г.М.
2008Пізнавальний розвиток дітей з різних за екологічними характеристиками зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Людмила Василівна
2008Мікроекологія порожнини товстої кишки у хворих на хронічний уретритСидорчук, Л.І.
2008Характеристика мікробіоти секрету простати у хворих на хронічний простатитСидорчук, Л.І.
2008Мікроекологія виділень з уретри у хворих на хронічний уретритСидорчук, Л.І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13