Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Назва: Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу
Автори: Дікал, Мар'яна Вікторівна
Ключові слова: печінка
окиснювальна модифікація білків
морфологічні особливості
2,4-динітрофенол
печінка
окиснювальна модифікація білків
морфологічні особливості
2,4-динітрофенол
Дата публікації: 2013
Видавництво: Клінічна та експериментальна патологія
Короткий огляд (реферат): У дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
071.pdf319.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.