Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДікал, Мар'яна Вікторівна-
dc.date.accessioned2018-04-11T09:39:01Z-
dc.date.available2018-04-11T09:39:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.otherУДК 616.36-008.6:577.112.4:612.014.46]-092.9-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654-
dc.description.abstractУ дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологіяru_RU
dc.subjectпечінкаru_RU
dc.subjectокиснювальна модифікація білківru_RU
dc.subjectморфологічні особливостіru_RU
dc.subject2,4-динітрофенолru_RU
dc.subjectпечінкаru_RU
dc.subjectокиснювальна модифікація білківru_RU
dc.subjectморфологічні особливостіru_RU
dc.subject2,4-динітрофенолru_RU
dc.titleОкиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
071.pdf319.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.