Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Название: Окиснювальна модифікація білків у печінці щурів за умов уведення 2,4-динітрофенолу
Авторы: Дікал, Мар'яна Вікторівна
Ключевые слова: печінка
окиснювальна модифікація білків
морфологічні особливості
2,4-динітрофенол
печінка
окиснювальна модифікація білків
морфологічні особливості
2,4-динітрофенол
Дата публикации: 2013
Издательство: Клінічна та експериментальна патологія
Краткий осмотр (реферат): У дослідах на 36 білих нелінійних статевозрілих щурах-самцях встановлені біохімічні та морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці за умов уведення 2,4-динітрофенолу, які характеризувалися активацією процесів окисної модифікації білків за зростанням показника R/B(співвідношення інтенсивності червоного (R) та синього (В) кольорів спектра) у білкових масах цитоплазми гепатоцитів та надмірним утворенням кислих груп білків, що свідчить про глибоке порушення рівноваги про- й антиоксидантної системи печінки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13654
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
071.pdf319.57 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.