Тези. Кафедра внутрішньої медицини : [54] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 54
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Особливості коморбідних процесів у хворих на остеоартроз та їх вплив на результати лікувально-профілактичних заходівВолошина, Л.О.; Гавриш, Л.О.
2017Віддалені результати протизапальної комплексної диференційованої терапії у хворих на ревматоїдний артрит з наявністю хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
2017Характеристика змін морфофункціонального стану еритроцитів у хворих на ревматоїдний артрит з ураженням нирокКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Кулачек, Я.В.; Доцюк, Л.Г.
2017Доплерографічна характеристика порушень ниркового кровообігу у хворих на хронічний гломерулонефрит з наявністю артеріальної гіпертензіїЗуб, Л.О.; Новиченко, С.Д.
2018Features of the nonalcoholic steatohepatitis and chronic kidney disease courses, pathogenetic correction efficiencyKhukhlina, O.S.; Antoniv, A.A.; Mandryk, O.Ie.; Kuzminska, O.B.; Dudka, I.V.; Dudka, T.V.; Хухліна, Оксана Святославівна; Антонів, А.А.; Мандрик, О.Є.; Кузьмінська, О.Б.; Дудка, Інна Володимирівна; Дудка, Тетяна Володимірівна; Хухлина, Оксана Святославовна; Антонив, А.А.; Мандрик, О.Е.; Кузминская, О.Б.; Дудка, И.В.; Дудка, Т.В.
2002До питання профілактики медикаментозних гастродуоденопатій у віковому аспектіГлубоченко, В.Г.
2009Кислотопродукуюча функція шлунка у хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГресько, Л.М.; Федів, О.І.; Бойко, Л.Д.; Гресько, С.О.
2006Зміни кишкової мікрофлори у хворих на артеріальну гіпертензію і серцеву недостатністьГресько, Л.М.
2010Порушення активності фактора некрозу пухлин альфа у хворих на остеоартроз із супровідними гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГончарук, Л.М.; Федів, О.І.
2010Дисфункція ендотелію судин у хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГончарук, Л.М.
2006Зміни деяких імунологічних показників в залежності від ступеня серцевої недостатності і артеріальної гіпертензіїГресько, Л.М.; Сидорчук, Л.П.; Грудецька, Ю.В.
2009Ефективність використання мукогену в лікуванні хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГресько, Людмила; Федів, Олександр; Малюх, Лариса; Гавриш, Лариса
2006Особливості функціональних змін в легенях у хворих на серцеву недостатність та артеріальну гіпертензіюГрудецька, Ю.В.; Гресько, Л.М.
2009Особливості клінічного перебігу гастродуоденопатій, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозФедів, О.І.; Гресько, Л.М.; Гресько, С.О.
2006До питання зміни деяких аспектів патогенезу у хворих на серцеву недостатність та артеріальну гіпертензію з урахуванням функціональних змін в легеняхГрудецька, Ю.В.; Сидорчук, Л.П.; Гресько, Л.М.
2010Характеристика штамів Helicobacter pylori при гастродуоденопатіях, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Федів, О.І.; Гресько, С.О.; Сажин, Н.І.
2011Морфологічні зміни слизової оболонки травного каналу при гастродуоденопатіях, спричинених нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Олексишин, Г.І.
2011Зміни деяких показників оксидантно-протиоксидантної системи при гастродуоденопатіях, спричинених нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Людмила; Зелінська, Анастасія
2007Коагуляційний гемостаз і артеріальна гіпертензіяСидорчук, Л.П.; Білецький, С.В.; Іващук, Сергій Іванович; Петринич, О.А.; Казанцева, Т.В.; Грудецька, Ю.В.; Гресько, Л.М.; Сидорчук, Р.І.
2007Популяційний рівень та видовий склад мікрофлори товстої кишки у хворих на артеріальну гіпертензію та серцеву недостатністьГресько, Л.М.; Сидорчук, Л.П.; Грудецька, Ю.В.; Гресько, С.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 54