Тези. Кафедра внутрішньої медицини : [54] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 54
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Особливості коморбідних процесів у хворих на остеоартроз та їх вплив на результати лікувально-профілактичних заходівВолошина, Л.О.; Гавриш, Л.О.
2017Віддалені результати протизапальної комплексної диференційованої терапії у хворих на ревматоїдний артрит з наявністю хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
2017Характеристика змін морфофункціонального стану еритроцитів у хворих на ревматоїдний артрит з ураженням нирокКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Кулачек, Я.В.; Доцюк, Л.Г.
2017Доплерографічна характеристика порушень ниркового кровообігу у хворих на хронічний гломерулонефрит з наявністю артеріальної гіпертензіїЗуб, Л.О.; Новиченко, С.Д.
2018Features of the nonalcoholic steatohepatitis and chronic kidney disease courses, pathogenetic correction efficiencyKhukhlina, O.S.; Antoniv, A.A.; Mandryk, O.Ie.; Kuzminska, O.B.; Dudka, I.V.; Dudka, T.V.; Хухліна, Оксана Святославівна; Антонів, А.А.; Мандрик, О.Є.; Кузьмінська, О.Б.; Дудка, Інна Володимирівна; Дудка, Тетяна Володимірівна; Хухлина, Оксана Святославовна; Антонив, А.А.; Мандрик, О.Е.; Кузминская, О.Б.; Дудка, И.В.; Дудка, Т.В.
2002До питання профілактики медикаментозних гастродуоденопатій у віковому аспектіГлубоченко, В.Г.
2009Кислотопродукуюча функція шлунка у хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГресько, Л.М.; Федів, О.І.; Бойко, Л.Д.; Гресько, С.О.
2006Зміни кишкової мікрофлори у хворих на артеріальну гіпертензію і серцеву недостатністьГресько, Л.М.
2010Порушення активності фактора некрозу пухлин альфа у хворих на остеоартроз із супровідними гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГончарук, Л.М.; Федів, О.І.
2010Дисфункція ендотелію судин у хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГончарук, Л.М.
2006Зміни деяких імунологічних показників в залежності від ступеня серцевої недостатності і артеріальної гіпертензіїГресько, Л.М.; Сидорчук, Л.П.; Грудецька, Ю.В.
2009Ефективність використання мукогену в лікуванні хворих на остеоартроз із супутніми гастродуоденопатіями, індукованими нестероїдними протизапальними препаратамиГресько, Людмила; Федів, Олександр; Малюх, Лариса; Гавриш, Лариса
2006Особливості функціональних змін в легенях у хворих на серцеву недостатність та артеріальну гіпертензіюГрудецька, Ю.В.; Гресько, Л.М.
2009Особливості клінічного перебігу гастродуоденопатій, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозФедів, О.І.; Гресько, Л.М.; Гресько, С.О.
2006До питання зміни деяких аспектів патогенезу у хворих на серцеву недостатність та артеріальну гіпертензію з урахуванням функціональних змін в легеняхГрудецька, Ю.В.; Сидорчук, Л.П.; Гресько, Л.М.
2010Характеристика штамів Helicobacter pylori при гастродуоденопатіях, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Федів, О.І.; Гресько, С.О.; Сажин, Н.І.
2011Морфологічні зміни слизової оболонки травного каналу при гастродуоденопатіях, спричинених нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Олексишин, Г.І.
2011Зміни деяких показників оксидантно-протиоксидантної системи при гастродуоденопатіях, спричинених нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Людмила; Зелінська, Анастасія
2007Коагуляційний гемостаз і артеріальна гіпертензіяСидорчук, Л.П.; Білецький, С.В.; Іващук, Сергій Іванович; Петринич, О.А.; Казанцева, Т.В.; Грудецька, Ю.В.; Гресько, Л.М.; Сидорчук, Р.І.
2007Популяційний рівень та видовий склад мікрофлори товстої кишки у хворих на артеріальну гіпертензію та серцеву недостатністьГресько, Л.М.; Сидорчук, Л.П.; Грудецька, Ю.В.; Гресько, С.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 54