Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342| Title: | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ |
| Authors: | Тарасенко Г.П. Дейнека С.Є. Тураш М.М. Бліндер О.О. Бліндер О.В. |
| Keywords: | мікотоксини соєві продукти регламенти |
| Issue Date: | 2014 |
| Publisher: | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. |
| Citation: | БДМУ |
| Abstract: | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342 |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
