Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Тарасенко Г.П. | - |
| dc.contributor.author | Дейнека С.Є. | - |
| dc.contributor.author | Тураш М.М. | - |
| dc.contributor.author | Бліндер О.О. | - |
| dc.contributor.author | Бліндер О.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2015-09-30T07:14:41Z | - |
| dc.date.available | 2015-09-30T07:14:41Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | БДМУ | ru_RU |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342 | - |
| dc.description.abstract | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. | ru_RU |
| dc.publisher | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. | ru_RU |
| dc.subject | мікотоксини | ru_RU |
| dc.subject | соєві продукти | ru_RU |
| dc.subject | регламенти | ru_RU |
| dc.title | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ | ru_RU |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
