Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТарасенко Г.П.-
dc.contributor.authorДейнека С.Є.-
dc.contributor.authorТураш М.М.-
dc.contributor.authorБліндер О.О.-
dc.contributor.authorБліндер О.В.-
dc.date.accessioned2015-09-30T07:14:41Z-
dc.date.available2015-09-30T07:14:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБДМУru_RU
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342-
dc.description.abstractПроведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів.ru_RU
dc.publisherПроблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59.ru_RU
dc.subjectмікотоксиниru_RU
dc.subjectсоєві продуктиru_RU
dc.subjectрегламентиru_RU
dc.titleДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХru_RU
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Untitled0.pdf125 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.