Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко Г.П. | - |
dc.contributor.author | Дейнека С.Є. | - |
dc.contributor.author | Тураш М.М. | - |
dc.contributor.author | Бліндер О.О. | - |
dc.contributor.author | Бліндер О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-30T07:14:41Z | - |
dc.date.available | 2015-09-30T07:14:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | БДМУ | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/9342 | - |
dc.description.abstract | Проведено порівняльний аналіз допустимого вмісту мікотоксинів у харчових продуктах із сої згідно із законодавствами України, Російської Федерації та країн Євросоюзу. Окреслено шляхи удосконалення вітчизняного законодавства шляхом введення нових регламентів та посилення контролю за вмістом мікотоксинів. | ru_RU |
dc.publisher | Проблеми харчу-вання. – 2013. –№ 2 (39).- С. -55-59. | ru_RU |
dc.subject | мікотоксини | ru_RU |
dc.subject | соєві продукти | ru_RU |
dc.subject | регламенти | ru_RU |
dc.title | ДО ПИТАННЯ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ВМІСТУ МІКОТОКСИНІВ У СОЄВИХ ПРОДУКТАХ | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті. Кафедра мікробіології та вірусології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Untitled0.pdf | 125 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.