Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617| Title: | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці |
| Authors: | Власик, Л.І. Фундюр, Наталія Миколаївна Кушнір, Оксана Василівна Кметь, Тарас Ігорович Візнюк, І.Д. |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617 |
| Appears in Collections: | Тези. Кафедра гігієни та екології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| СТАТТЯ4.pdf | Тези | 36.39 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
