Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВласик, Л.І.-
dc.contributor.authorФундюр, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorКушнір, Оксана Василівна-
dc.contributor.authorКметь, Тарас Ігорович-
dc.contributor.authorВізнюк, І.Д.-
dc.date.accessioned2012-11-05T20:55:29Z-
dc.date.available2012-11-05T20:55:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherМатеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012.ru_RU
dc.titleГігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівціru_RU
dc.typeThesisru_RU
Располагается в коллекциях:Тези. Кафедра гігієни та екології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СТАТТЯ4.pdfТези36.39 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.