Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21098| Title: | Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема |
| Authors: | Жуковський, O.M. |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Буковинський державний медичний університет |
| Abstract: | Забруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21098 |
| ISBN: | 978-617-519-019-7 |
| Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Jykovskiy_213-14.pdf | 542.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.