Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21098
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуковський, O.M.uk_UA
dc.coverage.temporal06, 08, 13 лютого 2023 р.uk_UA
dc.date.accessioned2023-09-14T13:00:06Z-
dc.date.available2023-09-14T13:00:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-617-519-019-7-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/21098-
dc.description.abstractЗабруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті.uk_UA
dc.format.extentc. 213-214uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleЗабруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблемаuk_UA
dc.typeThesisen
dc.citation.conference104-а науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
dc.event.placeЧернівціuk_UA
dc.source.nameЗбірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університетуuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jykovskiy_213-14.pdf542.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.