Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19202
Назва: Канцерогени в їжі як можлива причина розвитку онкологічних хвороб у людини
Автори: Міхєєв, А.О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19202
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
132_Міхєєв_compressed.pdf117.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.