Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19202
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіхєєв, А.О.-
dc.date.accessioned2022-03-11T16:00:36Z-
dc.date.available2022-03-11T16:00:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРозвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медициніuk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19202-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleКанцерогени в їжі як можлива причина розвитку онкологічних хвороб у людиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
132_Міхєєв_compressed.pdf117.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.