Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12359| Title: | ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ АРГІНІНУ В ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ ХВОРИХ НА ПОДАГРУ З ВИСОКИМ РІВНЕМ КОМОРБІДНОСТІ | 
| Authors: | Доголіч, Олександра Ігорівна Волошин, Олександр Іванович  | 
| Keywords: | подагра аргінін коморбідність gout argininum comorbidity подагра аргинин коморбидность  | 
| Issue Date: | 21-Apr-2017 | 
| Publisher: | Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць Х міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./ За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород : 2017. – 398 с. | 
| Abstract: | У хворих на подагру ІІ стадії (хронічний рецидивуючий подагричний артрит) з високим рівнем коморбідності до класичної антиподагричної дієти доцільно доповнення продуктами з підвищеним вмістом аргініну з орієнтовною сумарною добовою дозою 3-4 грами. Перспективу подальших досліджень вбачаємо в тривалішому терміні спостереження та вивченні динаміки змін ЕКГ, ультразвукового дослідження гепатобіліарної системи та нирок, біохімічних показників крові. | 
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12359 | 
| ISBN: | 978-617-673-446-8 | 
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ДоголічВолошин.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.