Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12359
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоголіч, Олександра Ігорівна-
dc.contributor.authorВолошин, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2017-05-18T13:36:43Z-
dc.date.available2017-05-18T13:36:43Z-
dc.date.issued2017-04-21-
dc.identifier.isbn978-617-673-446-8-
dc.identifier.otherУДК 618.2 (075.8)-
dc.identifier.otherББК 53.51P2-
dc.identifier.otherБ 62-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12359-
dc.description.abstractУ хворих на подагру ІІ стадії (хронічний рецидивуючий подагричний артрит) з високим рівнем коморбідності до класичної антиподагричної дієти доцільно доповнення продуктами з підвищеним вмістом аргініну з орієнтовною сумарною добовою дозою 3-4 грами. Перспективу подальших досліджень вбачаємо в тривалішому терміні спостереження та вивченні динаміки змін ЕКГ, ультразвукового дослідження гепатобіліарної системи та нирок, біохімічних показників крові.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра пропедевтики внутрішніх хворобru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць Х міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./ За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород : 2017. – 398 с.ru_RU
dc.subjectподаграru_RU
dc.subjectаргінінru_RU
dc.subjectкоморбідністьru_RU
dc.subjectgoutru_RU
dc.subjectargininumru_RU
dc.subjectcomorbidityru_RU
dc.subjectподаграru_RU
dc.subjectаргининru_RU
dc.subjectкоморбидностьru_RU
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ АРГІНІНУ В ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІ ХВОРИХ НА ПОДАГРУ З ВИСОКИМ РІВНЕМ КОМОРБІДНОСТІru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДоголічВолошин.pdf5.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.