Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920| Title: | Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції |
| Authors: | Волошин, Олександр Іванович Васюк, Валентина Леонідівна Сенюк, Богдана Петрівна Доголіч, Олександра Ігорівна |
| Keywords: | біліарний сладж |
| Issue Date: | 4-Nov-2016 |
| Publisher: | “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. |
| Abstract: | У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920 |
| Appears in Collections: | Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Волошин Васюк.PDF | 2.59 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
