Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920| Title: | Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції | 
| Authors: | Волошин, Олександр Іванович Васюк, Валентина Леонідівна Сенюк, Богдана Петрівна Доголіч, Олександра Ігорівна  | 
| Keywords: | біліарний сладж | 
| Issue Date: | 4-Nov-2016 | 
| Publisher: | “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. | 
| Abstract: | У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. | 
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920 | 
| Appears in Collections: | Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Волошин Васюк.PDF | 2.59 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open  | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
        