Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волошин, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Васюк, Валентина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Сенюк, Богдана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Доголіч, Олександра Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-18T09:26:54Z | - |
dc.date.available | 2016-11-18T09:26:54Z | - |
dc.date.issued | 2016-11-04 | - |
dc.identifier.other | УДК: 616.1/.4-084 | - |
dc.identifier.other | С 33 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11920 | - |
dc.description.abstract | У осіб з явищами біліарного сладжу доцільно старанно вивчати недоліки харчового режиму, особливо рідинного компоненту їжі. Корекція цих недоліків є ефективним базовим лікувально-профілактичним заходом. | ru_RU |
dc.description.sponsorship | Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | “Стратегії профілактики неінфекційних хвороб та шляхи їх реалізації: від постулатів минулого в майбутнє”: Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 листопада 2016 р. /за ред. Г.Д. Фадєєнко та ін. – Х., 2016. – С. 36. | ru_RU |
dc.subject | біліарний сладж | ru_RU |
dc.title | Біліарний сладж-феномен та роль рідинного компоненту їжі в його ґенезі, особливості корекції | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Тези. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волошин Васюк.PDF | 2.59 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.