Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Назва: Вплив спиртової настойки ехінацеї пурпурової на стан оксидантної та антиоксидантної систем
Автори: Геруш, І.В.
Мещишен, І.Ф.
Дата публікації: 1999
Видавництво: Вісник фармації
Серія/номер: УДК;615.272-085.322:582.2
Короткий огляд (реферат): Вивчений вплив спиртової настоянки ехінацеї пурпурової на вміст молекулярних продуктів ПОЛ, активність каталази І СОД у крові та печінці експерементальних тварин. Показано, що препарат має виражені антиоксидантні властивості, пригнічує процеси ПОЛ і стимулює активність основних антиоксидантних ферментів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf1.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.