Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Название: Вплив спиртової настойки ехінацеї пурпурової на стан оксидантної та антиоксидантної систем
Авторы: Геруш, І.В.
Мещишен, І.Ф.
Дата публикации: 1999
Издательство: Вісник фармації
Серия/номер: УДК;615.272-085.322:582.2
Краткий осмотр (реферат): Вивчений вплив спиртової настоянки ехінацеї пурпурової на вміст молекулярних продуктів ПОЛ, активність каталази І СОД у крові та печінці експерементальних тварин. Показано, що препарат має виражені антиоксидантні властивості, пригнічує процеси ПОЛ і стимулює активність основних антиоксидантних ферментів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20.pdf1.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.