Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Title: Вплив спиртової настойки ехінацеї пурпурової на стан оксидантної та антиоксидантної систем
Authors: Геруш, І.В.
Мещишен, І.Ф.
Issue Date: 1999
Publisher: Вісник фармації
Series/Report no.: УДК;615.272-085.322:582.2
Abstract: Вивчений вплив спиртової настоянки ехінацеї пурпурової на вміст молекулярних продуктів ПОЛ, активність каталази І СОД у крові та печінці експерементальних тварин. Показано, що препарат має виражені антиоксидантні властивості, пригнічує процеси ПОЛ і стимулює активність основних антиоксидантних ферментів.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6996
Appears in Collections:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf1.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.