Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4587
Назва: | Характеристика оксалатзалежного гальмування in vitro інтенсивності лактатдегідрогеназної реакції у тканині печінки |
Автори: | Хлус, Костянтин Миколайович |
Ключові слова: | лактатдегидрогеназа печени ингибирование щавлевая кислота |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Питання біоіндикації та екології |
Короткий огляд (реферат): | В ткани печени белых крыс установлено in vitro индуцированное щавлевой кислотой снижение интенсивности ферментативной реакции, катализируемой L-лактат: NAD оксидоредуктазой (КФ 1.1.1.27), что позволяет рассматривать оксалаты как мощный экологический фактор. Показана дозозависимость эффекта в интервале концентраций 0,1-1,0 ммоль/л, описываемая на 76,04% уравнением сигмоидной регрессии Y=e^(3,7737-0,1344/X) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4587 |
Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Binder1.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.