Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4587
Назва: Характеристика оксалатзалежного гальмування in vitro інтенсивності лактатдегідрогеназної реакції у тканині печінки
Автори: Хлус, Костянтин Миколайович
Ключові слова: лактатдегидрогеназа печени
ингибирование
щавлевая кислота
Дата публікації: 2002
Видавництво: Питання біоіндикації та екології
Короткий огляд (реферат): В ткани печени белых крыс установлено in vitro индуцированное щавлевой кислотой снижение интенсивности ферментативной реакции, катализируемой L-лактат: NAD оксидоредуктазой (КФ 1.1.1.27), что позволяет рассматривать оксалаты как мощный экологический фактор. Показана дозозависимость эффекта в интервале концентраций 0,1-1,0 ммоль/л, описываемая на 76,04% уравнением сигмоидной регрессии Y=e^(3,7737-0,1344/X)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4587
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Binder1.pdf1.9 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.