Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
Назва: Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом
Автори: Петринич, Володимир Володимирович
Ключові слова: ацетилювання
марганцю хлорид
окиснювальна модифікація білків
пероксидне окиснення ліпідів
антиоксидантний захист
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
ISSN: УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра анестезіології та реаніматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петринич.pdf293.34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.