Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетринич, Володимир Володимирович-
dc.date.accessioned2012-12-10T17:48:21Z-
dc.date.available2012-12-10T17:48:21Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.issnУДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519-
dc.description.abstractВивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання.ru_RU
dc.description.sponsorshipКафедра анестезіології та реаніматологіїru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectацетилюванняru_RU
dc.subjectмарганцю хлоридru_RU
dc.subjectокиснювальна модифікація білківru_RU
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівru_RU
dc.subjectантиоксидантний захистru_RU
dc.titleОсобливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридомru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Статті. Кафедра анестезіології та реаніматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петринич.pdf293.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.