Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617| Назва: | Гігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці |
| Автори: | Власик, Л.І. Фундюр, Наталія Миколаївна Кушнір, Оксана Василівна Кметь, Тарас Ігорович Візнюк, І.Д. |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Матеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/3617 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| СТАТТЯ4.pdf | Тези | 36.39 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
