Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласик, Л.І.-
dc.contributor.authorФундюр, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorКушнір, Оксана Василівна-
dc.contributor.authorКметь, Тарас Ігорович-
dc.contributor.authorВізнюк, І.Д.-
dc.date.accessioned2012-11-05T20:55:29Z-
dc.date.available2012-11-05T20:55:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3617-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherМатеріали 93-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету. - Чернівці. - 2012.ru_RU
dc.titleГігієнічна характеристика збалансованості жирової складової раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівціru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Тези. Кафедра гігієни та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СТАТТЯ4.pdfТези36.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.