Секція 6. Новітні освітні технології (в т.ч. дистанційні технології) у професійній підготовці конкурентоспроможних медичних та фармацевтичних фахівців : [57] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 57
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Розв’язування задач з медичної і біологічної фізики на засадах педагогічної технологіїНовікова, І.М.
2022Новітні освітні технології дистанційного навчання при вивченні клінічних дисциплін: реалії і перспективиМикитюк, О.П.; Ілащук, Т.О.
2022Використання інформаційних безпаперових технологій у фармацевтичній галузі та їх впровадження у навчальний процес для студентів закладів вищої освіти України фармацевтичних спеціальностейМахрова, Є.Г.
2022Інтеграція сучасних досягнень природничих наук у процесі підготовки студентів-медиків як запорука розвитку медичних знаньМарголич, І.Ф.; Чалий, О.В.
2022Значення статистичної обробки результатів і математичного моделювання в процесі навчання майбутніх лікарівМарголич, І.Ф.; Чалий, О.В.
2022Використання ігрових технологій у процесі підготовки майбутніх лікарівМакаренко, В.І.; Макаренко, К.С.; Макаренко, О.В.; Сілкова, О.В.
2022Розробка та використання навчальних відеоматеріалів з медичної та біологічної фізики для дистанційного навчанняМазуренко, Ю.С.; Остапович, Н.В.; Мойсеєнко, М.І.
2022Досвід використання дистанційних технологій для проведення виробничої лікарської практики на V курсі з дитячої стоматологіїЛісецька, І.С.; Шовкова, Н.І.
2022Впровадження академічної доброчесності в освітній процес закладу вищої освітиКушнір, О.Ю.
2022Дистанційне навчання під час війни – емоційна складова комунікаціїКривчанська, М.І.; Булик, Р.Є.
2022Комплексний підхід до викладання медичної інформатики студентам медичних факультетівІванчук, М.А.; Кульчинський, В.В.
2022Методичні засади побудови структурно-функціональної моделі підготовки майбутніх лікарів з використанням фізико-технічних відкриттівГриценко, Н.Л.
2022Сучасні проблеми біофізики в контексті досягнень нобелівських лауреатів в галузі медицини та фізикиЗайцева, О.В.; Лукомський, Д.В.; Чайка, О.М.; Чалий, О.В.
2022Вивчення питань термогомеостазу та терморецепці в організмі людини (біофізичні та нейрофізіологічні аспекти) для розкриття теми медичної термографіїЄжель, М.І.; Єгоренков, А.І.
2022Інформаційні технології в сучасній освітіГорошко, О.М.; Захарчук, О.І.; Матущак, М.Р.; Ежнед, М.А.; Сахацька, І.М.; Костишин, Л.В.; Драчук, В.М.
2022Розробка навчально-методичного кейсу для міждисциплінарного вивчення теми “Крило метелика як об’єкт дослідження біоніки та тема для аналізу феномену структурно-функціонального зв’язку у живих системах”Єрофеєва, Д.О.; Єгоренков, А.І.; Пащенко, В.В.
2022Використання Google форми, як інструменту контролю знань студентів в умовах дистанційного навчанняГорбатюк, І.Б.
2022Технологія візуалізації при викладанні предмету «Патоморфологія» в умовах дистанційного навчанняГарвасюк, О.В.
2022Застосування сучасних технологій в навчанні майбутніх медичних працівниківГалушко, К.С.
2022Вимушене дистанційне навчання у медичних закладах вищої освітиВлад, Г.І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 57