Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [56] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Імуноцитокіновий профіль у хворих на бронхіальну астму в динаміці лікування лазеротерапією та факолітомШумко, Г.І.
2014Предиктори ризику пароксизмів фібриляції передсердь у хворих на артеріальну гіпертензію та цукровий діабет 2 типуШоріков, Є.І.
2014Вплив івабрадину на варіабельність серцевого ритму у хворих з ішемічною хворобою серцяШирокова, С.В.
2014Показники про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2014Фібринолітична активність крові при хронічному панкреатиті у поєднанні з метаболічним синдромомФерфецька, К.В.
2014Асоціація поліморфізму генів АСЕ (І/D) та eNOS (894G>T) із клінічно-демографічними показниками у хворих на гострий коронарний синдромУрсуляк, Ю.В.; Сидорчук, Л.П.; Соколенко, А.А.
2014Плейотропні ефекти статинів в умовах лікування хворих на ішемічну хворобу серця за даними реєстру малих міст УкраїниТурубарова-Леунова, Н.А.; Тащук, В.К.; Амеліна, Т.М.
2014Використання флавоноїдів в корекції порушень гемостазу у хворих з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Каушанська, О.В.; Гайдичук, В.С.
2014Порушення вуглеводного обміну як прояв хронічної запальної реакції у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень на тлі хронічного панкреатитуТелекі, Я.М.
2014Впровадження цифрової обробки результатів функціональних методів дослідження в кардіологіїТащук, В.К.; Іванчук, П.Р.
2014Особливості коливання варіабельності систолічного артеріального тиску при коморбідній артеріальній гіпертензії з деформуючим остеоартрозомТанас, О.В.; Хухліна, О.С.; Раца, В.В.
2014Ефективність використання дієтичної підтримки та фізичних вправ у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень поєднане із абдомінальним ожиріннямСтупницька, Г.Я.
2014Динаміка змін показників печінкового кровоплину у хворих на хронічний алкогольний гепатит під впливом ендотеліопротекторної терапіїСливка, Н.О.; Плеш, І.А.; Борейко, Л.Д.; Гайдуков, В.А.
2014Загальний коагуляційний потенціал крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з метаболічним синдромСіцінська, І.О.
2014Застосування препарату «Холівер» при лікуванні проявів слайдж-феномену у хворих на хронічний холецистит в поєднанні з сечокислим діатезомСенюк, Б.П.; Лукашевич, І.В.
2014Оптимізація діагностики: диференційована електрокардіографіяРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.; Іванчук, П.Р.
2014Вікові особливості добового профілю артеріального тиску та варіабельності серцевого ритму у хворих на цироз печінки невірусного походженняПрисяжнюк, В.П.
2014Ішемія міокарда при стабільній стенокардіїПолянська, О.С.
2014Виявлення депресивних розладів у пацієнтів з гострим коронарним синдромом за допомогою опитувальника ЦунгаПоліщук, О.Ю.
2014Особливості показників пероксидного окиснення ліпідів та антиоксидантного захисту у хворих на гіпертонічну хворобу залежно від рівня інсулінемїї натщеПетринич, О.А.; Білецький, С.В.; Казанцева, Т.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56