Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [56] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Імуноцитокіновий профіль у хворих на бронхіальну астму в динаміці лікування лазеротерапією та факолітомШумко, Г.І.
2014Предиктори ризику пароксизмів фібриляції передсердь у хворих на артеріальну гіпертензію та цукровий діабет 2 типуШоріков, Є.І.
2014Вплив івабрадину на варіабельність серцевого ритму у хворих з ішемічною хворобою серцяШирокова, С.В.
2014Показники про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2014Фібринолітична активність крові при хронічному панкреатиті у поєднанні з метаболічним синдромомФерфецька, К.В.
2014Асоціація поліморфізму генів АСЕ (І/D) та eNOS (894G>T) із клінічно-демографічними показниками у хворих на гострий коронарний синдромУрсуляк, Ю.В.; Сидорчук, Л.П.; Соколенко, А.А.
2014Плейотропні ефекти статинів в умовах лікування хворих на ішемічну хворобу серця за даними реєстру малих міст УкраїниТурубарова-Леунова, Н.А.; Тащук, В.К.; Амеліна, Т.М.
2014Використання флавоноїдів в корекції порушень гемостазу у хворих з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Каушанська, О.В.; Гайдичук, В.С.
2014Порушення вуглеводного обміну як прояв хронічної запальної реакції у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень на тлі хронічного панкреатитуТелекі, Я.М.
2014Впровадження цифрової обробки результатів функціональних методів дослідження в кардіологіїТащук, В.К.; Іванчук, П.Р.
2014Особливості коливання варіабельності систолічного артеріального тиску при коморбідній артеріальній гіпертензії з деформуючим остеоартрозомТанас, О.В.; Хухліна, О.С.; Раца, В.В.
2014Ефективність використання дієтичної підтримки та фізичних вправ у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень поєднане із абдомінальним ожиріннямСтупницька, Г.Я.
2014Динаміка змін показників печінкового кровоплину у хворих на хронічний алкогольний гепатит під впливом ендотеліопротекторної терапіїСливка, Н.О.; Плеш, І.А.; Борейко, Л.Д.; Гайдуков, В.А.
2014Загальний коагуляційний потенціал крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з метаболічним синдромСіцінська, І.О.
2014Застосування препарату «Холівер» при лікуванні проявів слайдж-феномену у хворих на хронічний холецистит в поєднанні з сечокислим діатезомСенюк, Б.П.; Лукашевич, І.В.
2014Оптимізація діагностики: диференційована електрокардіографіяРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.; Іванчук, П.Р.
2014Вікові особливості добового профілю артеріального тиску та варіабельності серцевого ритму у хворих на цироз печінки невірусного походженняПрисяжнюк, В.П.
2014Ішемія міокарда при стабільній стенокардіїПолянська, О.С.
2014Виявлення депресивних розладів у пацієнтів з гострим коронарним синдромом за допомогою опитувальника ЦунгаПоліщук, О.Ю.
2014Особливості показників пероксидного окиснення ліпідів та антиоксидантного захисту у хворих на гіпертонічну хворобу залежно від рівня інсулінемїї натщеПетринич, О.А.; Білецький, С.В.; Казанцева, Т.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56