Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [56] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 56
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Зміни мікрофлори товстої кишки у хворих на неалкогольний стеатогепатит на тлі метаболічного синдромуПатратій, М.В.
2014Застосування Актовегіну в лікуванні ерозивно-виразкових уражень шлунка у хворих на цироз печінки на тлі інсулінорезистентностіПаліброда, Н.М.
2014Ендоскопічна картина уражень шлунка та дванадцятипалої кишки у хворих на цукровий діабетОліник, О.Ю.
2014Клінічна ефективність екватора у хворих на артеріальну гіпертензію, поєднану з ішемічною хворобою серця та цукровим діабетомОкіпняк, І.В.
2014Ендотеліальна дисфункція у хворих на діабетичну гастропатію в динаміці лікуванняНечіпай, Ж.А.; Хухліна, О.С.; Воєвідка, О.С.
2014Нейро-гуморальний та вегетативний дисбаланс у хворих на токсичні форми зоба з синдромом подразненого кишечникуМоскалюк, І.І.; Федів, О.І.; Москалюк, В.І.
2014Аналіз клінічної ефективності стандартних терапевтичних комплексів у хворих на остеоартрозМикитюк, О.П.
2014Препарати сератіопептидази в лікуванні хворих з гострими запальними захворюваннями дихальної системиМалкович, Н.М.
2014Функціональний стан міокарда у пацієнтів зі стабільною стенокардією, поєднаною з метаболічним синдромомМалишевська, І.В.
2014Результати показників функції зовнішнього дихання та ступеня насиченості крові киснем у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень із супутньою виразковою хворобою шлунку та дванадцятипалої кишкиКушнір, Л.Д.
2014Деякі аспекти виявлення тубуло-інтерстиціального пошкодження нирок у хворих на ревматоїдний артритКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.
2014Комплексний підхід до корекції функціональних порушень у пацієнтів на хронічний токсичний гепатит з ренальною дисфункцієюКвасницька, О.Б.
2014Вплив терапії моксонідином на показники ліпідного та вуглеводного обміну у хворих з метаболічним синдромомКазанцева, Т.В.; Білецький, С.В.; Петринич, О.А.
2014Ліпідний спектр крові у хворих на остеоартроз, первинну гіпертензію та за їх поєднанняІлащук, Т.О.; Швець, Н.В.
2014Терапевтична ефективність кверцетину у пацієнтів зі стабільною стенокардією та метаболічним синдромомІлащук, Т.О.
2014Реєстр інфаркту міокарда малих міст України: особливості регіонарної скоротливості у пацієнтів з різними формами ішемічної хвороби серцяІванчук, П.Р.; Тащук, В.К.
2014Ефективність рофлуміласту у хворих на хронічне обструктивне захворювання легеньДудка, Т.В.
2014Роль антагоністів альдостерону при гострому інфаркті міокардаГулага, О.І.; Тащук, В.К.; Полянська, О.С.; Амеліна, Т.М.
2014Визначення особливостей ергометричної роботи серця та функціонального стану міокарда у пацієнтів зі стабільною стенокардією напруженняГречко, С.І.
2014Хронічний панкреатит: роль цитокінової ланки у коморбідності перебігу з ішемічною хворобою серця за синдрому хронічної серцевої недостатностіГонцарюк, Д.О.; Федів, О.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 56