Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Видова ідентифікація збудників аспергильозу за морфологічними та культуральними ознакамиЯковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.; Джуряк, В.С.; Ротар, Д.В.
2015Адаптаційна напруженість і реактивна відповідь організму хворих на негоспітальну пневмоніюСидорчук, Л.І.; Сидорчук, І.Й.
2015Імунологічна реактивність організму хворих на гострий бронхітСидорчук, Л.І.; Джуряк, В.С.; Сидорчук, І.Й.; Бурденюк, І.П.
2015Реактивна відповідь нейтрофільних гранулоцитів периферійної крові хворих на гострий бронхітСидорчук, І.Й.; Джуряк, В.С.; Сидорчук, Л.І.
2015Похідні імідазолу як перспективний клас лікарських засобівСвіжак, В.К.; Яковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.; Чорноус, В.О.
2015Антимікробні властивості піразолвмісних сполук із сечовинним фрагментом у положенні 3 піразольного циклуРотар, Д.В.; Дейнека, С.Є.; Гуменна, А.В.; Яковичук, Н.Д.
2015Застосування рослинних олій як антимікробних засобівМіхєєв, А.О.
2015Гігієнічна оцінка якості води річок Буковинських КарпатМасікевич, Ю.Г.
2015Полютанти повітря закритих приміщень як прямі та опосередковані чинники канцерогенезуКушнір, О.В.; Жуковський, О.М.; Іфтода, О.М.; Коротун, О.П.
2015Потенційна небезпека використання генетично модифікованих культур рослин у сільському господарствіІфтода, О.М.; Кушнір, О.В.; Фундюр, Н.М.
2015Клітинна реактивність та рівень адаптаційного напруження організму хворих на гострий бронхітДжуряк, В.С.; Сидорчук, Л.І.; Сидорчук, І.Й.
2015Антибіотикорезистентність як одна з найбільших проблем сучасної медицинДейнека, С.Є.; Свіжак, В.К.; Патратій, В.К.; Бліндер, О.О.
2015Дослідження зв’язку «будова-антимікробна активність» трифенілфосфонієвих солейГуменна, А.В.
2015Гігієнічна оцінка харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2015Музикотерапія як метод оздоровлення людиниВізнюк, І.Д.
2015Біологічна активність та спектер антимікробної дії in vitro заново синтезованих хімічних сполук з вмістом у молекулах гідроксиметильної та уреїдної групиБурденюк, І.П.; Братенко, М.К.; Бендас, В.В.; Барус, М.М.
2015Ранні та пізні зміни вмісту РНК у нервових та гліальних клітинах кори лобової частки великих півкуль при поєднаній дії стрептозотоцин-індукованого діабету та неповної глобальної ішемії головного мозкуБойчук, Т.М.; Кметь, Т.І.
2015Динаміка факторів антибіотикорезистентності в ентеробактерій, основної групи збудників інфекцій сечової системиБліндер, О.О.; Бліндер, О.В.; Дейнека, С.Є.
2015Особливості чутливості до антибіотиків мікроорганізмів, що виділені з носової порожнини хворих на синуїтБендас, В.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19