Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці : [19] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 19 из 19
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Видова ідентифікація збудників аспергильозу за морфологічними та культуральними ознакамиЯковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.; Джуряк, В.С.; Ротар, Д.В.
2015Адаптаційна напруженість і реактивна відповідь організму хворих на негоспітальну пневмоніюСидорчук, Л.І.; Сидорчук, І.Й.
2015Імунологічна реактивність організму хворих на гострий бронхітСидорчук, Л.І.; Джуряк, В.С.; Сидорчук, І.Й.; Бурденюк, І.П.
2015Реактивна відповідь нейтрофільних гранулоцитів периферійної крові хворих на гострий бронхітСидорчук, І.Й.; Джуряк, В.С.; Сидорчук, Л.І.
2015Похідні імідазолу як перспективний клас лікарських засобівСвіжак, В.К.; Яковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.; Чорноус, В.О.
2015Антимікробні властивості піразолвмісних сполук із сечовинним фрагментом у положенні 3 піразольного циклуРотар, Д.В.; Дейнека, С.Є.; Гуменна, А.В.; Яковичук, Н.Д.
2015Застосування рослинних олій як антимікробних засобівМіхєєв, А.О.
2015Гігієнічна оцінка якості води річок Буковинських КарпатМасікевич, Ю.Г.
2015Полютанти повітря закритих приміщень як прямі та опосередковані чинники канцерогенезуКушнір, О.В.; Жуковський, О.М.; Іфтода, О.М.; Коротун, О.П.
2015Потенційна небезпека використання генетично модифікованих культур рослин у сільському господарствіІфтода, О.М.; Кушнір, О.В.; Фундюр, Н.М.
2015Клітинна реактивність та рівень адаптаційного напруження організму хворих на гострий бронхітДжуряк, В.С.; Сидорчук, Л.І.; Сидорчук, І.Й.
2015Антибіотикорезистентність як одна з найбільших проблем сучасної медицинДейнека, С.Є.; Свіжак, В.К.; Патратій, В.К.; Бліндер, О.О.
2015Дослідження зв’язку «будова-антимікробна активність» трифенілфосфонієвих солейГуменна, А.В.
2015Гігієнічна оцінка харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, Т.І.; Іфтода, О.М.
2015Музикотерапія як метод оздоровлення людиниВізнюк, І.Д.
2015Біологічна активність та спектер антимікробної дії in vitro заново синтезованих хімічних сполук з вмістом у молекулах гідроксиметильної та уреїдної групиБурденюк, І.П.; Братенко, М.К.; Бендас, В.В.; Барус, М.М.
2015Ранні та пізні зміни вмісту РНК у нервових та гліальних клітинах кори лобової частки великих півкуль при поєднаній дії стрептозотоцин-індукованого діабету та неповної глобальної ішемії головного мозкуБойчук, Т.М.; Кметь, Т.І.
2015Динаміка факторів антибіотикорезистентності в ентеробактерій, основної групи збудників інфекцій сечової системиБліндер, О.О.; Бліндер, О.В.; Дейнека, С.Є.
2015Особливості чутливості до антибіотиків мікроорганізмів, що виділені з носової порожнини хворих на синуїтБендас, В.В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 19 из 19