Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [66] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Особливості ендоскопічних та патогістологічних змін шлунка у хворих на діабетичну гастропатію на тлі цукрового діабету типу 1 та 2Щербакова, Ж.А.
2015Імуноцитокіновий профіль осіб молодого віку, хворих на бронхіальну астму в динаміці лікуванняШумко, Г.І.
2015Предиктори ризику гострих порушень мозкового кровообігу у хворих на артеріальну гіпертензію та цукровий діабет 2 типуШоріков, Є.І.
2015Особливості добового профілю артеріального тиску в хворих на артеріальну гіпертензію в поєднанні з остеоартрозом і ожиріннямШвець, Н.В.
2015Впровадження засад доказової медицини – нагальна потреба сучасних наукових досліджень у клініці внутрішніх хворобЧурсіна, Т.Я.
2015Зміни показників про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2015Структурно-функціональне ремоделювання серця і судин при артеріальній гіпертензії у хворих з дефіцитом маси тілаХребтій, Г.І.
2015Гістологічні особливості пептичної виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2Федів, О.І.; Сіцінська, І.О.
2015Використання флавоноїдів в корекції порушень антиоксидантної системи у хворих з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Каушанська, О.С.; Воєвідка, О.С.
2015Стан деяких показників судиннорухової функції ендотелію у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень на тлі хронічного панкреатитуТелекі, Я.М.
2015Корекція ендотеліальної дисфункції у хворих з хронічною серцевою недостатністюТащук, В.К.
2015Сучасна терапія остеоартрозу за коморбідності з артеріальною гіпертензією та ожиріннямТанас, О.В.; Хухліна, О.С.
2015Ефективність використання блокаторів кальцієвих каналів та їх комбінації із статинами, телмісартану та інгібіторів ангіотензинперетворюючого ферменту у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень із супутнім метаболічним синдромомСтупницька, Г.Я.
2015Антиоксидантні властивості глутоксиму у лікуванні хворих на алкогольний цироз печінкиСливка, Н.О.; Плеш, І.А.; Гайдуков, В.А.; Борейко, Л.Д.; Гайдич, Л.І.
2015Індекс деформабельності еритроцитів у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.
2015Секреторна активність адипоцитів та вміст ліпідів у хворих на артеріальну гіпертензію і ожиріння під впливом лікування та поліморфізму генівСидорчук, Л.П.; Соколенко, А.А.; Яринич, Ю.М.; Урсуляк, Ю.В.
2015Вивчення впливу Рафахоліну Ц у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки, поєднану з дисфункцією жовчовидільних шляхівСенюк, Б.П.
2015The results of influence of physical activity in cardiology practiceRusnak, І.Т.; Tashchuk, V.K.
2015Диференційована електрокардіографія для ранньої діагностики патології серцево-судинної системиРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.
2015Характеристика інтенсивності ПОЛ та АОС у хворих на ревматоїдний артрит з наявністю хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 66