Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [66] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 66
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Ендоскопічні зміни верхніх відділів травного каналу у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу на тлі зниженої функції щитоподібної залозиРева, Т.В.
2015Клінічно-патогенетичні особливості хронічного панкреатиту у хворих на гіпотиреозРаца, В.В.; Федів, О.І.
2015Вікові аспекти структурних та функціональних змін серця у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінкиПрисяжнюк, В.П.
2015Больова та безбольова ішемія міокарда при стабільній стенокардіїПолянська, О.С.; Гулага, О.І.
2015Вплив психологічних особливостей особистості на характер больового синдрому у хворих на інфаркт міокардаПоліщук, О.Ю.
2015Функціональний стан венозної ланки гемодинаміки хворих на ЕГ-II стадії за різної структури циркадіанного ритму артеріального тискуПлеш, І.А.
2015Ураження судин у хворих на артеріальну гіпертензію та можливості діагностики в умовах амбулаторії загальної практики-сімейної медицини: оцінка гомілково-плечового індексуПетринич, О.А.; Білецький, С.В.; Репчук, Ю.В.; Казанцева, Т.В.
2015Особливості патогенезу та клінічної картини уражень шлунка у хворих на цироз печінки на тлі метаболічного синдромуПаліброда, Н.М.
2015Корекція порушень гемореології крові та системи гемостазу у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднану з цукровим діабетомОліник, О.Ю.
2015Характеристика ультрасонографічних показників нирок у хворих на хронічну хворобу нирок з ренальною артеріальною гіпертензієюНовиченко, С.Д.; Зуб, Л.О.
2015Особливості перебігу синдрому подразненого кишечнику у хворих на токсичні форми зобу та методи лікуванняМоскалюк, І.І.; Федів, О.І.; Москалюк, В.І.
2015Характерні зміни вегетативного статусу і добового моніторування артеріального тиску у хворих на ревматоїдний артритМікулець, Л.В.
2015Імунологічний профіль крові хворих на резистентний до базової терапії ревматоїдний артритМикитюк, О.П.
2015Патогенетичні відмінності перебігу неалкогольного стеатогепатиту у хворих на ожиріння із гіпертонічною хворобою II стадії та високим рівнем тригліцеридівМандрик, О.Є.
2015Динаміка відповіді на інгаляцію бронходилятаторів у пацієнтів з бронхообструктивним синдромомМалкович, Н.М.
2015Ефективність застосування комбінованих фітопрепаратів у хворих на уролітіаз похилого і старечого вікуЛукашевич, І.В.
2015Показники функції зовнішнього дихання та ступеня насиченості крові киснем у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень із супутніми ерозивно-виразковими ураженнями шлункуКушнір, Л.Д.
2015Ураження нирок за наявності ревматоїдного артритуКулачек, В.Т.; Зуб, Л.О.; Калугін, В.О.; Кулачек, Я.В.
2015Процеси пероксидації ліпідів та окиснювальної модифікації білків у хворих на декомпенсований цироз печінки та їх роль в прогресуванні захворюванняКвасницька, О.Б.
2015Особливості порушень ліпідного обміну при коморбідному перебігу виразкової хвороби та ішемічної хвороби серцяКаньовська, Л.В.; Каушанська, О.В.; Ткач, Є.П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 66