Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [66] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Особливості ендоскопічних та патогістологічних змін шлунка у хворих на діабетичну гастропатію на тлі цукрового діабету типу 1 та 2Щербакова, Ж.А.
2015Імуноцитокіновий профіль осіб молодого віку, хворих на бронхіальну астму в динаміці лікуванняШумко, Г.І.
2015Предиктори ризику гострих порушень мозкового кровообігу у хворих на артеріальну гіпертензію та цукровий діабет 2 типуШоріков, Є.І.
2015Особливості добового профілю артеріального тиску в хворих на артеріальну гіпертензію в поєднанні з остеоартрозом і ожиріннямШвець, Н.В.
2015Впровадження засад доказової медицини – нагальна потреба сучасних наукових досліджень у клініці внутрішніх хворобЧурсіна, Т.Я.
2015Зміни показників про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2015Структурно-функціональне ремоделювання серця і судин при артеріальній гіпертензії у хворих з дефіцитом маси тілаХребтій, Г.І.
2015Гістологічні особливості пептичної виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2Федів, О.І.; Сіцінська, І.О.
2015Використання флавоноїдів в корекції порушень антиоксидантної системи у хворих з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Каушанська, О.С.; Воєвідка, О.С.
2015Стан деяких показників судиннорухової функції ендотелію у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень на тлі хронічного панкреатитуТелекі, Я.М.
2015Корекція ендотеліальної дисфункції у хворих з хронічною серцевою недостатністюТащук, В.К.
2015Сучасна терапія остеоартрозу за коморбідності з артеріальною гіпертензією та ожиріннямТанас, О.В.; Хухліна, О.С.
2015Ефективність використання блокаторів кальцієвих каналів та їх комбінації із статинами, телмісартану та інгібіторів ангіотензинперетворюючого ферменту у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень із супутнім метаболічним синдромомСтупницька, Г.Я.
2015Антиоксидантні властивості глутоксиму у лікуванні хворих на алкогольний цироз печінкиСливка, Н.О.; Плеш, І.А.; Гайдуков, В.А.; Борейко, Л.Д.; Гайдич, Л.І.
2015Індекс деформабельності еритроцитів у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.
2015Секреторна активність адипоцитів та вміст ліпідів у хворих на артеріальну гіпертензію і ожиріння під впливом лікування та поліморфізму генівСидорчук, Л.П.; Соколенко, А.А.; Яринич, Ю.М.; Урсуляк, Ю.В.
2015Вивчення впливу Рафахоліну Ц у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки, поєднану з дисфункцією жовчовидільних шляхівСенюк, Б.П.
2015The results of influence of physical activity in cardiology practiceRusnak, І.Т.; Tashchuk, V.K.
2015Диференційована електрокардіографія для ранньої діагностики патології серцево-судинної системиРуснак, І.Т.; Тащук, В.К.
2015Характеристика інтенсивності ПОЛ та АОС у хворих на ревматоїдний артрит з наявністю хронічної хвороби нирокРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66