Секція 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [73] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 73
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Використання лазеротерапії та факовіту в лікуванні осіб, хворих на бронхіальну астмуШумко, Г.І.
2016Ліпідний спектр крові у хворих на остеоартроз, первинну гіпертензію та за їх поєднанняШвець, Н.В.
2016Функціональний стан нирок та окремі показники виживання, визначені за SEATTLE HEART FAILURE MODEL, за різних патернів ремоделювання лівого шлуночка у пацієнтів з артеріальною гіпертензією та ішемічною хворобою серцяЧурсіна, Т.Я.
2016Динаміка показників про- та антиоксидантної системи плазми крові у хворих на хронічні дифузні захворювання печінки із порушенням тиреоїдного гомеостазуЧимпой, К.А.
2016Особливості коморбідного перебігу хронічного панкреатиту та хронічного обструктивного захворювання легеньХухліна, О.С.; Урсул, О.О.; Войткевич, Ю.І.
2016Дисциркуляторна енцефалопатія в практиці сімейного лікаряХребтій, Г.І.
2016Фармакологічна корекція порушень протиоксидантного гомеостазу у хворих на ерозивну форму гастроезофагеальної рефлюксної хвороби у поєднанні з цукровим діабетом типу 2Федів, О.І.; Коханюк, Ю.В.
2016Медикаментозна корекція дисбалансу обміну ліпідів у хворих похилого віку з поліорганною патологієюТрефаненко, І.В.; Воєвідка, О.С.
2016Оксидативний стрес, порушення протеолітичної активності плазми як прояв системного малоінтенсивного запалення у хворих на хронічне обструктивне захворювання легеньТелекі, Я.М.
2016Досвід створення програмного забезпечення діагностики змін зубця т, сегмента ST, ВСР та дисперсії QTТащук, В.К.
2016Показники обміну ліпідів під впливом гемодинаміки у хворих на артеріальну гіпертензію у поєднанні з ожирінням залежно від поліморфізму генівСоколенко, А.А.
2016Зміни показників тригліцеридів у хворих на неалкогольний стеатогепатит із гіпертонічною хворобою II стадії та ожиріннямСмандич, B.C.; Мандрик, О.Є.
2016Low cardiac output predicts development of hepatorenal syndrome and survival in patients with alcoholic liver cirrhosisSlyvka, N.O.; Virstiuk, N.G.; Plesh, I.A.; Gaidukov, V.A.
2016Вплив пробіотиків на ліпідний спектр крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки у поєднані з артеріальною гіпертензією цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.; Федів, О.І.; Гараздюк, І.В.
2016Загальний коагуляційний потенціал крові у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, поєднаної із артеріальною гіпертензією і цукровим діабетом типу 2Сіцінська, І.О.; Федів, О.І.
2016Асоціація поліморфізму генів АСЕ (І/D) ТА ENOS (894G>T) із системною запальною відповіддю, дисфункцією ендотелію у хворих на гострий інфаркт міокарда, зміни під впливом лікуванняСидорчук, Л.П.; Урсуляк, Ю.В.; Яринич, Ю.М.; Соколенко, А.А.
2016Вплив препарату “Гепаназе” на моторну функцію жовчного міхура у хворих на хронічний холециститСенюк, Б.П.; Борейко, Л.Д.; Юрнюк, C.В.
2016Physical activity as factor for the emergence diseases, recommendationsRusnak, І.Т.
2016Роль показників перекисного окиснення ліпідів та антиоксидантної системи крові у розвитку уражень нирок хворих на ревматоїдний артритРоборчук, С.В.; Зуб, Л.О.
2016Патогенетичні аспекти розвитку гастроезофагеальної рефлюксної хвороби у хворих на гіпотиреозРева, Т.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 73